Wees nieuwsgierig, probeer, doe, ontdek, leer, groei, val, sta op en ontwikkel verder!

FIT! Leiderschap

FIT! Leiderschap is veel meer dan een nieuwe trend in leiderschapsland. Het is een compleet pakket van leiderschapskwaliteiten en -kenmerken op basis van authenticiteit, geloofwaardigheid en eigen kracht om vanuit de juiste intentie samen te werken met je team aan het nieuwe perspectief waar je met jouw team of organisatie/ bedrijf naar toe wilt.

Jouw persoonlijkheid staat altijd centraal en samen vergroten we jouw toolbox voor eigentijds leiderschap! 

Leiderschapsontwikkeling op alle niveaus in organisaties

Leiderschapsontwikkeling - ook wel managementontwikkeling genoemd - is toepasbaar op alle niveaus, dus zowel op operationeel, tactisch en strategisch niveau:

  • Van expert/ professional naar teamleider
  • Voor de informele leider van projecten/ programma's en/of informele aansturing van teams
  • Voor de beginnend leidinggevende (0-2 jaar ervaring) die een vliegende start wil maken
  • Voor de medior leidinggevende (2-5 jaar ervaring die verder wil groeien
  • Voor de ervaren directeur of bestuurder op strategisch niveau die met eigentijdse en/of maatschappelijke leiderschapsvraagstukken aan de slag wil &
  • Voor de professional die zichzelf wil ontwikkelen en wil challengen!  

Ontwikkel jouw persoonlijk leiderschap én realiseer voor jezelf en je organisatie FIT! leiderschap.

Dat is wat je wil… een positieve dynamiek in jouw organisatie. Goed bezig zijn met de juiste zaken, resultaten boeken, energie hebben en volop in beweging met oog voor gezonde groei en innovatie.

Dat krijg je (meestal) niet zo maar, daar moet je mee aan de slag. Als leidinggevende, als manager, moet je een visie ontwikkelen – bij voorkeur samen met je team – en moet je de voorwaarden voor het bovenstaande creëren.

Niet altijd makkelijk, wel uitdagend! Daar helpen wij graag mee in de vorm van leiderschapsontwikkeling, coaching en training van individu en teams, gericht op persoonlijke effectiviteit, beter omgaan met veranderingen en samenwerking binnen teams. Maar ook op het gebied van strategie ontwikkeling, verandermanagement – wij spreken liever van verbetertrajecten -, situationeel leidinggeven en verbindende communicatie.

Nieuwsgierig geworden hoe jij leiderschap van jezelf en/of je organisatie kunt verbeteren?

Wil je weten wat de programma's voor jou en jouw team kunnen betekenen, neem dan contact op met Job. Hij is bereikbaar via 06 – 2322 9280. Mailen kan ook natuurlijk: jobvanlier@teamwhatelse.nl.

Kennismaken is sowieso vrijblijvend en we starten met het programma nadat je alles in een helder voorstel hebt, waar jij akkoord op geeft. Ook kijken we altijd naar de ‘wederzijdse klik’. Onze aanpak is persoonsgericht, dus een klik met de persoon die tegenover je zit, is voor ons altijd essentieel.