Wees nieuwsgierig, probeer, doe, ontdek, leer, groei, val, sta op en ontwikkel verder!

FIT! Leven

Over FIT! Leven kunnen wij 'uren kletsen', maar het komt in de kern er op neer dat je:

  • vitaliteit op orde is
  • vol energie door het leven gaat
  • zelf de regie hebt op jouw leven
  • werkt vanuit eigen behoeften 
  • handelt vanuit eigen waarden
  • beter om gaat met 'gedoe'
  • wendbaar en veerkrachtig bent!

En... dat je hier zelf actief mee aan de slag gaat en in actie komt!

Regisseur van je eigen leven

FIT! Leven vraagt een actieve rol als regisseur op je eigen leven. Wij helpen je actief aan de slag te gaan met datgene wat voor jou belangrijk is, waar jij behoefte aan hebt en waar jij over een tijdje als mens wilt staan. Uiteraard houden we rekening met de huidige mate van belastbaarheid en energieniveau als daar reden toe is.

Samen verkennen we voor jou de contouren van het 'NIEUWE' zoals we dat noemen. Ook zoomen we in op het huidige gedrag, gewoonten, patronen, gedachten, overtuigingen en alles wat nu actueel is. Vervolgens gaan we aan de slag om 'OUD' achter te laten en toe te werken naar 'NIEUW'. En natuurlijk alleen datgene van 'OUD' waar jij afscheid van wilt nemen!

Startpunt: jouw vitaliteitsbalans en de vitaliteitsschijf van vijf

Jouw situatie is ons uitgangspunt. We zoomen in op jouw wensen, ontwikkeldoel(en) en maken op basis hiervan een maatwerk en persoonlijk programma. Je krijgt tips & tools die je direct in jouw leven kan toepassen. Je gaat niet-effectieve patronen veranderen in patronen die jou verder helpen.

Een nieuw ritme, nieuwe gewoonten met als resultaat dat je direct al jouw vitaliteitsbalans verbetert.

Nieuwsgierig geworden hoe jij je vitaliteit kunt verbeteren?

Wil je weten wat de programma’s voor jou en jouw team kunnen betekenen, neem dan contact op met Else. Zij is bereikbaar via 06 – 1464 0225. Mailen kan ook natuurlijk: elsevanlier@teamwhatelse.nl.

Kennismaken is sowieso vrijblijvend en we starten met het programma nadat je alles in een helder voorstel hebt, waar jij akkoord op geeft. Ook kijken we altijd naar de ‘wederzijdse klik’. Onze aanpak is persoonsgericht, dus de persoon die tegenover je zit, moet voor jou goed voelen.