Wees nieuwsgierig, probeer, doe, ontdek, leer, groei, val, sta op en ontwikkel verder!

Wij werken voor, maar meer nog samen met leidinggevenden en professional van zowel bedrijven en organisaties in het midden- en kleinbedrijf als non-profitorganisaties.

Over ons

 Wij zijn actief in o.a. de (zakelijke) dienstverlening, de zorgsector, het onderwijs en bij lokale en rijksoverheden leveren wij maatwerk. Maar ook bij accountants, banken en industriële bedrijven.

Ons werkgebied strekt zich uit van Noord-Brabant en Limburg in Nederland tot in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg in Vlaanderen.

Wij gaan voor een persoonlijke benadering met onze maatwerk aanpak.

Geen standaard werk, maar gerichte oplossingen voor jouw specifieke vragen!

Wij trainen en coachen professionals in organisaties en bedrijven, zowel individueel alsook teams. Met name op het gebied van leiderschap, persoonlijke effectiviteit, vitaliteit en teamontwikkeling. Maar ook op het gebied van werkdruk/werkplezier, duurzame inzetbaarheid, verzuimvraagstukken en loopbaanontwikkeling weten wij onze klanten op maat te adviseren! 

Onze aanpak voor leidinggevenden & medewerkers

Wij starten altijd met een vrijblijvende kennismaking. Deze intake is om de vraag achter de vraag boven water te krijgen. We stellen op basis hiervan een helder plan van aanpak op. Tijdens het traject is er geregeld contact over de voortgang. En na afloop zorgen wij dat er een duidelijke evaluatie is alsook (desgewenst) een heldere eindrapportage.

De leidinggevenden en medewerkers pakken zelf de regie op hun loopbaan. Zij voelen zich zelf verantwoordelijk voor de eigen toekomst. Wij coachen en trainen mensen in organisaties op persoonlijke en respectvolle wijze.

Het team van Team What Else.

Het allermooiste wat jij kunt worden, is jezelf. Omdat je het waard bent! Daar help ik je graag bij dat te bereiken!

FIT! Leiderschap is geen 'trucje' of een 'skill'. Het is met een oprechte intentie werken aan jezelf, je team én je organisatie.